CERTERFICERING

Efter at Pernille Larsen havde arbejdet som produktionsingeniør i Australien i nogle år, kunne hun se et behov for at implementere LEAN i australske virksomheder. Hun etablerede derfor i 2012 PL LEAN Training Pty Ltd, hvor hun som daglig LEAN konsulent arbejde med diverse produktionsvirksomheder. Behovet voksede og PL LEAN Training Pty Ltd blev i 2015 certificeret af Australian Skill Quality Authority (ASQA).


PL LEAN Training Pty Ltd er derfor certificeret i at træne i LEAN world wide (Yellow-, Green-, Black- og Master Black Belt) bedre kendt som Competitive Systems & Practices i Australien. (Se næmere her:  Training.gov.au)


PL LEAN har siden 2012 Implementeret og Certificeret over 60 virksomheder i LEAN. 


Det giver dig og din virksomhed mulighed for at blive LEAN BELT certificeret.

PL LEAN har store kompetencer i at implementere LEAN i diverse virksomheder, ved at give alle medarbejderne mulighed for at blive certificeret i LEAN. Det er en ”win win” for både den enkelte og for hele organisationen.  


Certificeringsprocessen for hele virksomheden og alle medarbejderne tager fra 8 til 12 måneder. Det hele afhænger af, hvor stor virksomheden er, og hvor villige ledelsen er til at støtte forløbet.