LEAN GREEN BELT

LEAN Kommunikation

LEAN Ledelsessystemet

LEAN Principper og teknikker

LEAN Projekt Styring (PDCA)

Advanceret Problemløsning (DMAIC)

Vædistrømsanalyse (VSA)

Hvorfor: Bliv et kompetent LEAN Leder

Det næste step på LEAN rejsen er at få videreuddannet ledelsen, specialister og udvalgte nøglemedarbejdere i organisationen. De udvalgte nøglemedarbejdere er ofte dem, der igennem LEAN Yellow Belt forløbet, har vist en stor passion for LEAN og har evner til at lede organisationen og LEAN projekter i den rigtige retning. Det skal helst være medarbejdere, som tilsammen kan repræsentere alle aspekter af organisationen. 


Den her gruppe af medarbejdere er dem, som skal sørge for at rejsen bliver behagelig for alle. Derfor bliver de under LEAN Green Belt forløbet coachet i at kunne lede LEAN projekter.


Forudsætningen for at deltage i LEAN Green Belt forløbet er, at medarbejderen har gennemført LEAN Yellow Belt.

Hvad: Udvidet LEAN Værktøjer

Omdrejningspunktet for dette forløb er at identificere virksomhedens udfordringer, som forhindrer succes. Alt er praktisk læring og virksomhedsrelevant.


Vi bygger videre på LEAN Værktøjskassen og implementerer Avanceret Problem Løsning (DMAIC), Forandringsledes, PDCA, Gemba, Level 2 Tavlemøder og Vædistrømsanalyse (VSA).

.

Hvordan: Kursus forløbet

LEAN Green Belt består af 8 lektioner fordelt over 4 hele dage. De 4 dage er fordelt hen over 2 mdr.


Formålet er at give jer nok tid til at implementere de lærte LEAN værktøjer og udføre LEAN Green Belt Projektet.


Al træning, læring og projekter tager udgangspunkt i jeres daglige problemstillinger, som ofte skal løses.

Certificering

For at opnå en LEAN Green Belt Certificering, skal de lærte LEAN Værktøjer implementeres.


Hver enkelte medarbejder skal være med i en LEAN Green Belt Projektgruppe, som skal præsentere projektet til deres leder og LEAN Green Belt træner. Udover projektet skal hver deltager gennemføre en Multiple Choice Test.


Hver enkelte medarbejder kan først blive LEAN Green Belt Certificeret, når ovenstående er gennemført og vurderet af en PL LEAN træner.